Fitness classes at Dubai Nad Al Sheba

From AED 189 per month

NO CONTRACT GYM - leave any time


Join nowMembership options

Classes

Whether you want to burn calories, build strength, or simply get fit and have fun, we have classes for all goals, suitable for all abilities! There's a huge variety of fitness classes each week included in your membership - simply log in and book on the website, or via the free PureGym app.

Class information shown here is only representative of the last update and may vary. To access live booking information including availability and class instructors, please log in.

Today

ClassTime (Duration)
Class info
  • CIRCUIT CHALLENGE (LADIES ONLY)

    07:30 (30 mins)
  • LEGS, BUMS & TUMS (Ladies only)

    08:30 (45 mins)
  • YOGA (Ladies only)

    09:30 (40 mins)
  • High Intensity Strength

    10:30 (30 mins)
  • Get Started

    15:00 (30 mins)
    Induction
  • BODYTONE (Ladies only)

    15:30 (30 mins)
  • PUMP (Ladies only)

    16:30 (45 mins)
  • Pump

    18:00 (45 mins)
  • Absolute Abs

    19:15 (30 mins)
  • BODYTONE (Ladies only)

    20:15 (30 mins)
  • Get Started

    21:00 (30 mins)
    Induction

Tomorrow

ClassTime (Duration)
Class info
  • PUMP (Ladies only)

    08:30 (45 mins)
  • BURN IT (Men only)

    09:30 (30 mins)
  • YOGA (Ladies only)

    09:30 (30 mins)
  • Get Started

    11:00 (30 mins)
    Induction
  • LEGS, BUMS & TUMS (Ladies only)

    16:30 (45 mins)
  • High Intensity Strength

    17:00 (30 mins)
  • ZUMBA (Ladies only)

    17:30 (45 mins)
  • ABSOLUTE ABS (Ladies only)

    18:30 (30 mins)
  • Get Started

    19:00 (30 mins)
    Induction
  • Pump

    20:00 (45 mins)

Thursday
23 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • Bootcamp

    08:30 (30 mins)
  • BURN IT (Ladies only)

    09:30 (30 mins)
  • Get Started

    11:00 (30 mins)
    Induction
  • Absolute Abs

    15:00 (30 mins)
  • CYCLING (Ladies only)

    16:30 (45 mins)
  • ABSOLUTE ABS (Ladies only)

    17:30 (30 mins)
  • BODYTONE (Ladies only)

    18:00 (30 mins)
  • BOOTCAMP CHALLENGE (LADIES ONLY)

    19:00 (30 mins)
  • Absolute Abs

    19:30 (30 mins)
  • Get Started

    20:45 (30 mins)
    Induction

Friday
24 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • CIRCUIT (Ladies only)

    08:30 (30 mins)
  • Absolute Abs

    09:30 (30 mins)
  • Get Started

    10:00 (30 mins)
    Induction
  • LEGS, BUMS & TUMS (Ladies only)

    16:30 (45 mins)
  • BOOTCAMP CHALLENGE (LADIES ONLY)

    18:00 (30 mins)
  • Get Started

    19:00 (30 mins)
    Induction

Saturday
25 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • BODYTONE (Ladies only)

    08:30 (30 mins)
  • BOOTCAMP CHALLENGE (LADIES ONLY)

    16:00 (30 mins)

Sunday
26 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • High Intensity Strength

    08:30 (30 mins)
  • Get Started

    09:45 (30 mins)
    Induction
  • Burn It

    16:00 (30 mins)

Monday
27 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • CYCLING (Ladies only)

    08:30 (45 mins)
  • ABSOLUTE ABS (Ladies only)

    09:30 (15 mins)
  • Get Started

    10:00 (30 mins)
    Induction
  • ABSOLUTE ABS (Ladies only)

    15:30 (30 mins)
  • BODYTONE (Ladies only)

    16:00 (30 mins)
  • LEGS, BUMS & TUMS (Ladies only)

    17:00 (45 mins)
  • High Intensity Strength

    17:30 (30 mins)
  • Pump

    18:15 (45 mins)
  • Cycle

    19:15 (45 mins)
  • Get Started

    21:00 (30 mins)
    Induction

Tuesday
28 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • CIRCUIT CHALLENGE (LADIES ONLY)

    07:30 (30 mins)
  • LEGS, BUMS & TUMS (Ladies only)

    08:30 (45 mins)
  • YOGA (Ladies only)

    09:30 (40 mins)
  • High Intensity Strength

    10:30 (30 mins)
  • Get Started

    15:00 (30 mins)
    Induction
  • BODYTONE (Ladies only)

    15:30 (30 mins)
  • PUMP (Ladies only)

    16:30 (45 mins)
  • Pump

    18:00 (45 mins)
  • Absolute Abs

    19:15 (30 mins)
  • BODYTONE (Ladies only)

    20:15 (30 mins)
  • Get Started

    21:00 (30 mins)
    Induction

Wednesday
29 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • PUMP (Ladies only)

    08:30 (45 mins)
  • BURN IT (Men only)

    09:30 (30 mins)
  • YOGA (Ladies only)

    09:30 (30 mins)
  • Get Started

    11:00 (30 mins)
    Induction
  • LEGS, BUMS & TUMS (Ladies only)

    16:30 (45 mins)
  • High Intensity Strength

    17:00 (30 mins)
  • ZUMBA (Ladies only)

    17:30 (45 mins)
  • ABSOLUTE ABS (Ladies only)

    18:30 (30 mins)
  • Get Started

    19:00 (30 mins)
    Induction
  • Pump

    20:00 (45 mins)

Thursday
30 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • Bootcamp

    08:30 (30 mins)
  • BURN IT (Ladies only)

    09:30 (30 mins)
  • Get Started

    11:00 (30 mins)
    Induction
  • Absolute Abs

    15:00 (30 mins)
  • CYCLING (Ladies only)

    16:30 (45 mins)
  • ABSOLUTE ABS (Ladies only)

    17:30 (30 mins)
  • BODYTONE (Ladies only)

    18:00 (30 mins)
  • BOOTCAMP CHALLENGE (LADIES ONLY)

    19:00 (30 mins)
  • Absolute Abs

    19:30 (30 mins)
  • Get Started

    20:45 (30 mins)
    Induction

Friday
31 May

ClassTime (Duration)
Class info
  • CIRCUIT (Ladies only)

    08:30 (30 mins)
  • Absolute Abs

    09:30 (30 mins)
  • Get Started

    10:00 (30 mins)
    Induction
  • LEGS, BUMS & TUMS (Ladies only)

    16:30 (45 mins)
  • BOOTCAMP CHALLENGE (LADIES ONLY)

    18:00 (30 mins)
  • Get Started

    19:00 (30 mins)
    Induction

Saturday
1 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • BODYTONE (Ladies only)

    08:30 (30 mins)
  • BOOTCAMP CHALLENGE (LADIES ONLY)

    16:00 (30 mins)

Sunday
2 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • High Intensity Strength

    08:30 (30 mins)
  • Get Started

    09:45 (30 mins)
    Induction
  • Burn It

    16:00 (30 mins)

Monday
3 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • CYCLING (Ladies only)

    08:30 (45 mins)
  • ABSOLUTE ABS (Ladies only)

    09:30 (15 mins)
  • Get Started

    10:00 (30 mins)
    Induction
  • ABSOLUTE ABS (Ladies only)

    15:30 (30 mins)
  • BODYTONE (Ladies only)

    16:00 (30 mins)
  • LEGS, BUMS & TUMS (Ladies only)

    17:00 (45 mins)
  • High Intensity Strength

    17:30 (30 mins)
  • Pump

    18:15 (45 mins)
  • Cycle

    19:15 (45 mins)
  • Get Started

    21:00 (30 mins)
    Induction

Tuesday
4 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • CIRCUIT CHALLENGE (LADIES ONLY)

    07:30 (30 mins)
  • LEGS, BUMS & TUMS (Ladies only)

    08:30 (45 mins)
  • YOGA (Ladies only)

    09:30 (40 mins)
  • High Intensity Strength

    10:30 (30 mins)
  • Get Started

    15:00 (30 mins)
    Induction
  • BODYTONE (Ladies only)

    15:30 (30 mins)
  • PUMP (Ladies only)

    16:30 (45 mins)
  • Pump

    18:00 (45 mins)
  • Absolute Abs

    19:15 (30 mins)
  • BODYTONE (Ladies only)

    20:15 (30 mins)
  • Get Started

    21:00 (30 mins)
    Induction

Wednesday
5 June

ClassTime (Duration)
Class info
  • PUMP (Ladies only)

    08:30 (45 mins)
  • BURN IT (Men only)

    09:30 (30 mins)
  • YOGA (Ladies only)

    09:30 (30 mins)
  • Get Started

    11:00 (30 mins)
    Induction
  • LEGS, BUMS & TUMS (Ladies only)

    16:30 (45 mins)
  • High Intensity Strength

    17:00 (30 mins)
  • ZUMBA (Ladies only)

    17:30 (45 mins)
  • ABSOLUTE ABS (Ladies only)

    18:30 (30 mins)
  • Get Started

    19:00 (30 mins)
    Induction
  • Pump

    20:00 (45 mins)